Lysterapi - hvilken lampe skal du vælge


Når du i samråd med din læge har besluttet, at du muligvis kan få bedre humør og mere energi af at forsøge dig med lysterapi dukker der en masse nye tanker op i forbindelse med valg af lysterapilampe. Der er et varieret og bredt udvalg af lamper på markedet og det kan være svært at finde ud af hvilken lampe, der er bedst.


Gode råd til valg af lyslampe
  • Vælg en lysterapilampe, der er energivenlig og bruger lavenergipærer/dioder
  • Lampen skal kunne lyse med mindst 10.000 lux, hvilket er nødvendigt for at opnå den rigtige lysstyrke
  • Vælg en lampe, der er let og nem at håndtere
  • Lampen skal kunne stå selvstændigt på et bord med mulighed at indstilling
Hvilken lampe skal jeg vælge?
  • Lysvisir - set på http://www.lysterapi.dk/   Modellen hedder Light Visor De-Luxe og der reklameres med, at modellens originale visir også bruges af Nasa (mon der så salgsmæssigt er belæg for den dyre pris...)? Når lysvisiret anvendes kan man gå frit rundt og gøre hvad du vil i forhold til at spise, se TV, at spise eller dyrke gymnastik. Det kan umiddelbart have den fordel, at du kan bevæge dig rundt samtidigt med, at du modtager lysterapi. Det kan vel være nyttigt, hvis du er en meget travl person, der ikke har mulighed for at sidde ned 15-30 minutter om dagen. Prisen er meget høj - kr. 2.500,- hvilket er unødvendig høj pris. Min personlige holdning er, at modellens høje pris ikke kompenserer prismæssigt for de fordele, der bruges som salgsargument
  • Lamper - der er mange forskellige lamper på markedet, hvor de fleste opfylder kravene i forhold til at kunne lyse med 10.000 lux. Det bedste råd må være at tage den model, der appellerer bedst til dit synsindtryk og hvordan du forestiller dig at bruge lampen. Der eksisterer også flere forskellige kombinationslamper, der kombinerer lysterapi med en daggrysimulator, hvilket vil virke tiltalende på mig som køber. Det er også muligt at købe en skrivebordslampe, så det er muligt at medbringe lampen med på kontoret.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...