Forebyg vinterdepression - find lysterapilampen frem


Det er begyndende efterår. Udenfor er det mørkt om morgenen helt frem til kl. 6.45 her i starten af oktober.


Det er tid til at begynde lysterapi mod vinterdepression for at forebygge og udnytte den effektive virkning af lysterapilampen. Mentalt skal du nu indstille dig på at bruge 30-45 minutter om morgenen foran lysterapilampen. På den måde kan du undgå at udvikle en alvorlig vinterdepression. Her på bloggen kan du finde personlige og gode indlæg om hvilken betydning lysterilampen havde for mig sidste vinter.




Det er også nu du bør kontakte din læge for at få taget årets blodprøve for at afklare om du også har d-vitamin-mangel. Flere videnskabelige undersøgelser viser desværre, at næsten halvdelen af alle danskere har d-vitamin-mangel. Du kan læse nærmere om d-vitamin-mangel på Information om d-vitamin-mangel.

Viser blodprøven, at du har d-vitamin-mangel bør du også allerede nu kombinere din lysterapi mod vinterdepression med et dagligt tilskud af d-vitamin. Er du kvinde i den fødedygtige alder eller ældre kan du med fordel tage et ekstra kalktilskud med d-vitamin for at sikre, at d-vitaminet udnyttes bedst muligt i forhold til at sikre optagelse af kalk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...